Un barbat de 30 de ani s-a inecat astazi in apele Crisului Repede in zona Silvas
Stiri Oradea

Un barbat de 30 de ani s-a inecat astazi in apele Crisului Repede in zona Silvas

In mai puțin de 24 de ore, doi tineri s-au înecat în apele din județul Bihor, prima tragedie producându-se duminică, 20 august a.c., în Lacul Sântimreu, iar cea de-a doua, luni, 21 august a.c., în apele Crișului Repede, în zona Silvaș din Oradea.

Luni, 21 august a.c., la ora 13.34, un apelant al numărului unic 112 a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor că un bărbat s-a înecat în Crișul Repede, acesta fiind scos din apă de un cetățean aflat în zonă.

Pentru salvarea tânărului, în vârstă de aproximativ 30 de ani, la fața locului s-au deplasat imediat, medicul din cadrul echipajului de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și echipajul de pompieri militari paramedici al Detașamentului 2 Oradea, cu ambulanța SMURD a subunității, precum și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).
Echipajele SMURD și SAJ au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare a victimei aflate în stop cardio-respirator, însă, din nefericire, tânărul nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia.

Ne găsiți și pe Google News