Un bărbat care a tâlhărit un batran chiar în sâmbăta de Paști, in scara blocului, prins în flagrant de un polițist orădean, aflat în timpul liber
Stiri Oradea

Un bărbat care a tâlhărit un batran chiar în sâmbăta de Paști, in scara blocului, prins în flagrant de un polițist orădean, aflat în timpul liber

Un bărbat bănuit că ar fi tâlhărit un septuagenar chiar în sâmbăta de Paști, prins în flagrant de un polițist orădean, aflat în timpul liber. Prejudiciul a fost recuperat integral, iar suspectul, reținut de polițiștii orădeni, a fost arestat de magistrați.

Sâmbătă, 27 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat un bărbat de 32 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Acesta este bănuit de polițiștii orădeni că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 12.45, în timp ce se afla în scara unui bloc de pe strada Nufărului din municipiul Oradea, ar fi sustras 1.450 de lei, cheile de la apartament și actele de identitate din buzunarul un orădean de 70 de ani, iar pentru a-și asigura scăparea, l-ar fi agresat pe septuagenar.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost prins în flagrant delict de un polițist de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea, aflat în timpul liber. Polițistul orădean se afla în curtea imobilului respectiv la momentul comiterii faptei, a fost alertat de strigătele de ajutor ale septuagenarului și l-a surprins pe bărbat chiar la ieșirea din casa scării blocului de locuințe în care tocmai comisese fapta.

interlink.ro

Polițistul orădean l-a imobilizat pe bărbatul de 32 de ani și a solicitat telefonic intervenția colegilor. Acesta a recuperat de la bărbatul respectiv atât banii, cât și celelalte bunuri tocmai sustrase și le-a restituit victimei.

În urma continuării cercetărilor și administrării probatoriului în cauză, sâmbătă, 27 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au reținut pe bărbatul de 32 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Duminică, 28 aprilie a.c., cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele orădeanului de 32 de ani un mandat de  arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Foto: ilustrativ

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News