Un bărbat a murit dupa ce a fost surprins de prăbuşirea unui mal de pământ în Tăut, judetul Bihor, in timp ce sapa un sant de 2 metri adancime
Stiri Bihor

Un bărbat a murit dupa ce a fost surprins de prăbuşirea unui mal de pământ în Tăut, judetul Bihor, in timp ce sapa un sant de 2 metri adancime

noriel.ro

În cursul zilei de de marți, 06 aprilie a.c., în jurul orei 10.10, Inspectoratul pentru Situații de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat, prin numărul unic de apel 112, cu privire la faptul că, o persoană a fost surprinsă de prăbuşirea unui mal de pământ într-un şanţ cu o adâncime de circa 2 metri, în localitatea Tăut, comuna Batăr.

La faţa locului s-au deplasat de urgență un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de  intervenție cu apă și spumă și modul descarcerare, un echipaj de pompieri militari paramedici, din cadrul Gărzii 2 de Intervenție Tinca și elicopterul SMURD.

Până la sosirea echipajelor de intervenţie, persoanele aflate la locul producerii evenimentului au acționat pentru scoaterea victimei de sub pământul surpat.

În momentul sosirii echipajului de prim-ajutor calificat, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, se afla în stop cardio-respirator, paramedicii procedând imediat la efectuarea manevrelor de resuscitare.

decathlon.ro

Echipajele medicale mobilizate la fața locului au efectuat manevre de resuscitare timp de aproximativ o ora și 30 de minute, însă din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi salvat, medicul de pe elicopter, prezent la fața locului, declarând decesul acestuia.