Un antreprenor vrea sa construiasca o piscina acoperita care sa deservească locul de joacă și activități pentru copii existent in zona strazii Plaiului din Oradea
Stiri Oradea

Un antreprenor vrea sa construiasca o piscina acoperita care sa deservească locul de joacă și activități pentru copii existent in zona strazii Plaiului din Oradea

Construirea unei piscine acoperite care să deservească locul de joacă pentru copii de pe str. Plaiului, dar și amenajarea unei săli multifuncționale și a unui antreu acoperit la Parohia Ortodoxă Română Velența II de pe Calea Clujului sunt câteva dintre proiectele discutate în cadrul Comisiei municipale de urbanism și amenajare a teritoriului (CMUAT) din data de 31 mai.

În cadrul CMUAT de săptămâna trecută, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, au fost analizate în total 47 de proiecte. Dintre acestea, 23 au fost studiate în comisia de urbanism, în timp ce 24 au fost aduse în atenția comisiei operative.

Piscină acoperită destinată locului de joacă de pe str. Plaiului, nr. 13 P

O persoană fizică a solicitat aviz Arhitect Șef pentru construirea unei piscine acoperite și împrejmuire teren în zona străzii Plaiului, nr. 13 P, piscină care să deservească locul de joacă și activități pentru copii existent aici.

Amplasamentul cu o suprafață de cca. 1000 mp se află în zona de dealuri a orașului, într-o arie ce beneficiază de utilitățile specifice. În ceea ce privește structura urbană, aceasta este una coagulată, prin urmare orice investiție care se realizează aici reprezintă un posibil impuls pentru dezvoltările ulterioare ale zonei”, a precizat viceprimarul Marcel Dragoș.

Potrivit proiectului, piscina acoperită va avea o suprafață construită de 270 mp și anexe, respectiv sală de mese, vestiar, grupuri sanitare și sală de așteptare. Tot în vecinătatea acesteia se va amenaja o terasă acoperită.

Accesul auto si pietonal se poate realiza din strada Plaiului pe partea sudică.

Ne găsiți și pe Google News