Un alpinist utilitar, un barbat de 59 de ani din Tileagd, a cazut de la 18 m si a murit pe loc
Stiri Oradea

Un alpinist utilitar, un barbat de 59 de ani din Tileagd, a cazut de la 18 m si a murit pe loc

Un alpinist utilitar, ce efectua lucrari de montare la un afis de mari dimensiuni a cazut de la inaltimea unui bloc cu 9 etaje, de pe strada Corneliu Coposu.

Martorii povestesc ca „alpinistul lucra la montarea unui spot publicitar pe peretele lateral al unui bloc cu 9 etaje, timp in care a incercat sa treaca de pe o coarda pe cealalta crezand ca este asigurat, moment in care a cazut in gol de la cca 18 metri.

In urma cazaturii alpinistul utilitar, un barbat de 59 din Tileagd a decedat pe loc.

La fata locului au ajuns echipaje de interventie de la Politie, Pompieri si SMURD, care nu au putut decat sa constate decesul, leziunile fiind incompatibile cu viata, dar si o echipa de la ITM, incidentul fiind catalogat drept accident de munca.

Coimisarul de Politie Alina Dinu, a transmis pentru InfoOradea ca: „Apelul la 112 a fost la ora 10:08, la fata locului s-au deplasat politistii de ordine publica din cadrul Politiei Municipiului Oradea, politistii serviciului de invetigatii criminale si cei ai serviciului criminalistic din cadrul IPJ Bihor, pentru a efectua cercetarea la fata locului si a stabili imprejurarile in care s-a pordus tragicul eveniment, totodata au foss sesizati si cei de la ITM. Cauza exacta decesului urmeaza a fi stabilita in urma necropsiei

Foto: facebook

Ne găsiți și pe Google News