Ultima zi la Toamna Oradeana s-a incheiat cu focuri de artificii. FOTO / VIDEO
Evenimente

Ultima zi la Toamna Oradeana s-a incheiat cu focuri de artificii. FOTO / VIDEO

Toamna Oradeana, editia 2016, a insemnat renasterea unei mentalitati, dincolo de tiparul cu care ne-am obisnuit in ultimii ani. Muzica buna, formatiile de top, evenimentele complexe si Street FOOD festival, au incununat poate cea mai reusita editia a Toamnei Oradene din ultimii…mult ani si au bucurat miile de oradeni prezenti la festival.

Oamenii s-au bucurat, s-au distrat, au apreciat standardul ridicat al intregului festival si au plecar acasa, duminica seara, cu sentimentul ca Oradea a trecut dincolo de statutul de “sat electrificat” sau “oras secundar”, asa cum incearca, mai nou, unii, sa ne caracterizeze.

“Tocmai am venit de acolo. Am fost cu copiii. E frumos, civilizat. Oamenii politicosi. Vorba cuiva: Incep sa ma simt turist in orasul meu”, spune Cristi Jugaru.

Citeste si: Carla’s Dreams, mancare buna si distractie maxima, azi la Toamna Oradeana. GALERIE FOTO

In plus, oradenii au rasplatit eforturile organizatorilor si au inteles ca sunt datori si ei sa-i respecte.

“Am ramas uimit sa vad oameni angajati care non-stop aduna de pe jos orice ambalaj sau deseu. Mare progres pe partea de curatenie fata de acum cativa ani. Like.”, scrie Viorel Derecichei, pe facebook.

Desigur ca au existat si contestatari, cei mai multi dintre acestia isi doreau linghispiruri si masinute, iar altii acuzau autoritatile ca nu au incurajat mai mult comerciantii autohtoni.

Una peste alta, Toamna Oradeana 2016 s-a incheiat duminica seara cu un spectaculos foc de artificii, iar oradenii, in majoritatea lor, au invatat ca nu poti progresa decat daca accepti schimbarea, iar schimbarea vine din noi si cu noi, asa cum s-a vazut in aceste zile la Oradea.

Citeste si: Directia 5, Holograf si focuri de artificii, in ultima zi, la Toamna Oradeana. Vezi programul zilei. FOTO

Si pentru ca maine, 12 octombrie, este Ziua Oradiei, La multi ani, Oradea! La multi, oradeni!

Foto: Adam Freundlich pentru infoOradea

Video: Cosmin Damian

artificii-toamna-oradeana-2016-ultima-seara

loading...