Tutun ascuns sub scaunul unei masini, descoperit in Vama Salonta
Stiri Bihor

Tutun ascuns sub scaunul unei masini, descoperit in Vama Salonta

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Salonta  au descoperit, ascunse într-un autoturism condus de un cetăţean român, patru kilograme  de tutun ce urmau să fie introduse în ţară fără documente legale. 

În data de 13.02.2018, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru a intra în ţară, cetăţeanul român Iren T., în vârstă de 49 ani, cu domiciliul pe raza județului Bihor.

 Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în maşină, sub scaunul şoferului, al pasagerului din faţă şi în locul roţii de rezervă,  mai multe pungi ambalate care conţineau cantitatea totală de 4 kg tutun.

 În cadrul cercetărilor, persoana în cauză a declarat că a cumpărat tutunul din Ungaria pentru o cunoştinţă şi că nu ştia că nu poate aduce în ţară tutun peste o anumită cantitate. 

În cauză, poliţiştii de frontieră au confiscat întreaga cantitate de tutun, în valoare de 4.000 lei, şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun.

Foto: Ilustrativ