Trei tineri, banuiti ca au furat 14 biciclete in Oradea, au fost retinuti si urmeaza sa fie deferiti justitiei
Stiri Oradea

Trei tineri, banuiti ca au furat 14 biciclete in Oradea, au fost retinuti si urmeaza sa fie deferiti justitiei

Joi, 26 august a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat trei tineri de 19, 18 și 17 ani, din municipiul Oradea și din comunele Popești și Sânicolau Român, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt calificat (14 acte materiale).

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îi bănuiesc pe cei trei tineri că, în perioada 21 mai – 4 august a.c., ar fi sustras 14 biciclete de diferite tipuri și mărci, din diverse scări de bloc de pe raza municipiului Oradea. Cei în cauză sunt bănuiți că, pentru a sustrage bicicletele lăsate asigurate, ar fi tăiat cablurile metalice cu care acestea erau legate.

Prejudiciul total cauzat astfel este de 20.299,8 lei, recuperat parțial de polițiștii orădeni.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea i-au reținut pe cei trei tineri, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News