Trei cazuri noi de infectati cu coronavirus in judetul Bihor, o tanara de 22 de ani si doi barbati de 40, respectiv 52 de ani
Sanatate

Trei cazuri noi de infectati cu coronavirus in judetul Bihor, o tanara de 22 de ani si doi barbati de 40, respectiv 52 de ani

DSP Bihor anunta, in aceasta seara ca in judetul Bihor  au mai fost confirmate 3 cazuri de coronavirus, la 3 persoane care erau deja carantinate sau autoizolate la domiciliu.

Azi, 20.03.2020 au fost comunicate la DSP Bihor rezultatele pozitive la testarea COVID-19 pentru trei persoane, toate persoanele depistate pozitiv se află în carantină de la momentul venirii în țară“, scrie in comunicatul DSP Bihor.

Surse InfoOradea au precizat ca toate cele 3 persoane sunt intoarse recent din Italia si care au declarat la intrarea in tara acest lucru, ele fiind carantinat. Astfel, este vorba de: o persoana de sex masculin, 40 ani, aflata in carantina de la momentul intoarcerii din Italia, in data de 14.03.2020, si care era deja internata (carantinata) la Spitalul Municipal Oradea, o persoana de sex feminin, in varsta de 22 ani, aflata in carantina de la momentul intoarcerii din Italia in data de 13.03.2020 si o persoana de sex masculin, 52 ani, aflata in carantina de la momentul intoarcerii din Italia, in data de 13.03.2020.

In prezent toti cei trei pacienti sunt internati la Spitalul Clinic Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea.

DSP Bihor a demarat ancheta epidemiologica pentru cele trei cazuri nou confirmate.

Asadar, dupa cele doua cazuri confirmate zilele trecute, Oradea a ajuns la un total de 5 cazuri de persoane confirmate, 74 de persoane carantinate si 1896 de persoane autoizolate la domiciliu.