Trei bihoreni arestati preventiv dupa ce au spart o firma din Oradea, de unde au furat aparatura electrica si unelte
Stiri Oradea

Trei bihoreni arestati preventiv dupa ce au spart o firma din Oradea, de unde au furat aparatura electrica si unelte

Luni, 25 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigare a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au identificat și cercetat un bărbat de 35 de ani, din localitatea bihoreană Batăr și alți doi tineri, de 22 și 27 de ani, ambii din Gepiu, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îi bănuiesc pe cei trei că, la 17 martie a.c., în jurul orei 12.30, ar fi pătruns prin escaladare în hala de producție a unei societăți comerciale orădene și au sustras aparatură electrică, diverse unelte, flexuri, polizoare unghiulare, bormașini, cabluri de curent din cupru, precum și materie primă feroasă și neferoasă, provocând un prejudiciu total estimat la 11.102 lei.

Polițiștii orădeni au recuperat de la cei trei aproximativ 80% din bunurile sustrase din hala societății comerciale.

Luni, 25 martie a.c., în urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Investigare a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea i-au reținut pe cei trei pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. Marți, 26 martie, aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele fiecăruie dintre cei trei bărbați mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

interlink.ro

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Foto: ilustrativ

Ne găsești și pe Google News