Trei autovehicule implicate într-un accident rutier langa Marghita
Stiri Bihor

Trei autovehicule implicate într-un accident rutier langa Marghita

Marți, 21 mai a.c., la ora 16.05, un bărbat de 34 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe drumul județean 191/F, în afara localității Marghita, pe direcţia Buduslău – Marghita, într-o curbă la dreapta, nu a păstrat o distanță suficientă în timpul deplasării față de vehiculul care circula în fața sa și efectua activități de tundere a vegetației crescute în apropierea părții carosabile, respectiv un tractor condus de un bărbat de 25 de ani, din comuna Suplacu de Barcău, județul Bihor și, pentru a evita impactul cu acesta, a frânat brusc, moment în care a intrat în derapaj, a pătruns pe contrasens, unde a acroșat o autoutilitară care tracta o semiremorcă, condusă din sens opus de un bărbat de 49 de ani, din municipiul București.

În urma impactului autoturismul a fost proiectat în tractor, apoi în semiremorca autoutilitarei, iar autoutilitara s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

interlink.ro

ISU Crisana ne transmite ca:

Marți, 21 mai a.c., în jurul orei 16.15, două echipaje de pompieri militari (din care unul de paramedici)  din cadrul Detașamentului Marghita,  au fost mobilizate la un accident rutier produs în localitate, pe DJ 191F km 3, eveniment  în care au fost implicate trei persoane aflate în trei autovehicule (un autoturism, un autotren și un tractor).

Pompierii militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor și la acordarea primului ajutor calificat șoferului autoturismului, care prezenta contuzii și traumatisme, transportându-l ulterior la spitalul din localitate. Ceilalți doi conducători auto au refuzat transportul la spital. 

Concomitent, echipajul de stingere a acționat pentru balizarea zonei,  deconectarea bornelor și  asigurarea tuturor măsurilor specifice la locul producerii accidentului, acționând ulterior pentru curățarea carosabilului în vederea preîntâmpinării unor alte situații de urgență.

Ne găsești și pe Google News