Trei autoturisme și un tramvai implicate într-un accident rutier, in Cantemir
Stiri Oradea

Trei autoturisme și un tramvai implicate într-un accident rutier, in Cantemir

Duminică, 10 decembrie a.c., la ora 15.05, pe strada Dimitrie Cantemir din municipiul Oradea, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Satu Mare, județul Satu Mare, în timp ce conducea pe banda întâi, un autoturism înspre strada Nufărului, nu s-a asigurat corespunzător în momentul schimbării benzii de circulație.

Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe banda a doua de un bărbat de 31 de ani, din Oradea. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism condus regulamentar pe banda întâi, în aceeași direcție de deplasare, de un bărbat de 65 de ani, din Oradea, iar apoi atât cel de-al doilea autoturism, cât și cel de-al treilea autoturism au intrat în coliziune cu un tramvai condus regulamentar de un bărbat de 52 de ani.

În urma accidentului rutier, o femeie de 65 de ani și un minor de 12 ani, ambii pasageri în cel de-al treilea autoturism au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 31 de ani, care conducea cel de-al doilea autoturism, prezenta o concentrație alcoolică de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier.

Foto: Info Trafic Bihor

loading...