Traseism politic marca USR Arad. Vlad Botos, om nou, metehne vechi
Politica

Traseism politic marca USR Arad. Vlad Botos, om nou, metehne vechi

Strigau in gura mare ca ei vor schimba Romania, adica USR-isti din Arad, in frunte cu presedintele Vlad Botos, acest “perpetuum mobile” pe la toate partidele existente. Iesind la atac cu lozinca „Oameni noi in politica!” credem ca la Arad au cam dat cu ea de gard.

Cum poti sa iesi cu o asa lozinca cand tocmai presedintele partidului, a USR-ului, acest Vlad Botos a migrat de-a lungul timpului pe la PNtCD, PNL, Forta Civica… etc. Tocmai el pe lista USR-ului, pe loc eligibil, la alegerile europarlamentare.

Ce sa caute acest migrant politic, in Parlamentul European, cand la dreapta lui sta un laureat al premiului nobel, iar la stanga lui un celebru profesor in ale politicii sau un savant mondial? Cum poate Botos purta un dialog cu acesti oameni?

El vrea din nou schimbare, satul fiind de vremurile cand manca clatite la Moneasa cu Victor Ciorbea si dorea revenirea pe scena politica a PNTCD-ului, ca doar era si acolo ditamai presedintele.

Cum vreti voi, domnilor de la USR, sa conduceti o tara cand voi nu sunteti in stare sa conduceti un partid? Nu sunteti in stare sa va inregistrati un presedinte la BEC ca sa puteti candida la europarlamentare. Noroc ca cei de la justitie au fost indulgenti cu voi, iar cei de la BEC la fel.

Vedeti voi, acest Botos se va reorienta urgent daca nu merge treaba la USR, caci draga „taticul” lui, Lupas, s-a (re)inregimentat politic din nou, la PRO-Romania si poate ii ofera un loc caldut. Sau poate nu!

Parca spunea USR ca nu ia traseisti. Ah, doar anumiti traseisti, adica oameni noi, metehne vechi…

Foto: jurnalaradean.ro

loading...