Tragedie intr-o localitate din judetul Bihor, dupa ce un barbat a fost gasit carbonizat in propria casa, in urma unui incendiu
Stiri Bihor

Tragedie intr-o localitate din judetul Bihor, dupa ce un barbat a fost gasit carbonizat in propria casa, in urma unui incendiu

În data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 00.50, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost sesizat prin Sistemul Unic 112, cu privire la producerea unui incendiu la o locuinţă situată în localitatea Peștiș.

Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată de apelant au fost mobilizate de urgență trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Aleșd, din care două de stingere și unul de prim ajutor calificat, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța de tip B2 a subunității.

Ajunși la locul intervenției, pompierii militari au acționat pentru stingerea focarelor și căutarea eventualelor victime aflate în locuința cuprinsă în întregime de flăcări. Din nefericire, echipajele de pompieri au găsit în interiorul dormitorului casei, corpul carbonizat al proprietarului, în vârstă de 82 de ani.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că nefericitul eveniment, soldat cu decesul proprietarului și distrugerea casei, a fost, cel mai probabil, generat de jarul căzut din sobă.