Tragedie in Salard. O femeie a murit carbonizata, ieri seara, in incendiul in care i-a ars aproape intreaga casa
Stiri Bihor

Tragedie in Salard. O femeie a murit carbonizata, ieri seara, in incendiul in care i-a ars aproape intreaga casa

În seara zilei de miercuri, 25 ianuarie a.c., în jurul orei 19.35, un localnic din Sălard sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor cu privire la producerea unui incendiu la o casă învecinată, semnalând totodată posibilitatea ca proprietara, o persoană vârstnică, să fi fost surprinsă de flăcări în interior.

Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată de apelant au fost mobilizate de urgență, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii de Intervenție Sălard, din care două de stingere și unul paramedici, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța de tip B2 a subunității.

  Ajunși în aproximativ trei minute la locul intervenției, pompierii militari au acționat pentru stingerea incendiului, care se manifesta violent în două din cele trei încăperi ale casei, pentru căutarea victimei și evacuarea a două butelii de gaz din camerele cuprinse de flăcări. Din nefericire, echipajele de pompieri au găsit în dormitorul casei, corpul carbonizat al proprietarei.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că nefericitul eveniment, soldat cu decesul femeii, în vârstă de 66 de ani, și cu distrugerea bunurilor din cele două încăperi mistuite de flăcări, a fost, cel mai probabil, generat de jarul căzut din sobă.

FotoȘ ilustrativ

Ne găsiți și pe Google News