Tot mai multi oradeni isi achita online impozitele si taxele locale. Ii incurajeaza bonificatia de 8%
Stiri Oradea

Tot mai multi oradeni isi achita online impozitele si taxele locale. Ii incurajeaza bonificatia de 8%

Campania „Online câștigi dublu”, prin care cetățenii și firmele sunt încurajați să își achite online impozitele și taxele datorate bugetului local, a înregistrat rezultate spectaculoase și în anul 2021.

Un procent de 58% din totalul încasărilor (au fost exceptate ordinele de plată prin Trezorerie) au fost realizate prin intermediul platformelor online puse la dispoziție de Primăria Municipiului Oradea. Comparativ cu datele înregistrate în anul anterior, numărul plătitorilor online a crescut cu 25%, iar sumele încasate prin tranzacții online s-au majorat cu 37%.

Conform evidențelor Primăriei, în timp ce în anul 2020 până la această perioadă au plătit online 48%, prin casierie 36%, prin POS 10% iar prin Poștă și CEC 3-3%, în anul 2021 au plătit online 58%, prin casierie 27%, prin POS 10% iar prin Poștă 2%, respectiv prin CEC 3%.

Primăria Oradea îndeamnă orădenii să aleagă plata online pentru un avantaj dublu în continuare, deoarece există o bonificație fiscală dublă (8% online față de 4% la casierie/POS/ordin de plată). În plus, este o plată efectuată în siguranță, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru angajații Primăriei Oradea.

Ne găsiți și pe Google News