Toamna Oradeana 2017. Evenimentul se va desfasura in doua locatii. Ce suprize ne asteapta
Evenimente

Toamna Oradeana 2017. Evenimentul se va desfasura in doua locatii. Ce suprize ne asteapta

Toamna Oradeana 2017. Peste 28 de zile vom răspândi împreună bucuria de a fi orădeani la cea de a 26 ediție a Toamnei Orădene. Ediția din acest an este inedita atât prin faptul ca se va desfasura in doua locatii , cât și prin diversitatea si multiculturalitatea programului.

Toamna Oradeana 2017 se va desfasura in două locații principale si vor întâmpina orădenii, dar și turistii, în acest an, in Piața Unirii și Cetatea Oradea, anunta APTOR 

Toamna Oradeana 2017 este organizată de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR) în perioada 5 – 8 octombrie.

Anul acesta, organizatorii ne transmit ca vom avea parte de: Concerte – Mancaruri alese dupa 2 concepte, unul de street food si altul de mancare traditionala – Teatru stradal si Fun zone

Cultura si muzica buna la Toamna Oradeana 2017

Experiențe inedite se vor regăsi în programul ediției 2017, atât prin muzica bună cu artiști consacrați cât și prin spectacole culturale și multe surprize culinare. Timp de 4 zile Oradea va fi cuprinsă de bucuria unui eveniment creat special pentru ea, atât prin locațiile alese, care vor angrena întregul oras, cât și prin evenimente și activități culturale care să îi facă pe participanti să fie mândrii că fac parte din această sărbătoare.

Evenimentul se va deschide în 5 octombrie începând cu orele 16:00, simultan în cele două locații principale Piața Unirii și Cetatea Oradea și se va încheia duminică, 8 octombrie cu focuri de artificii.

Experiente culinare la Toamna Oradeana 2017

Pentru că prețuim comunitatea locală, dorim să prezentăm tot ceea ce are mai bun Oradea de oferit. În Piața Unurii experiența culinară va fi oferită de restaurante sau vendori din zona, care se vor întrece în măncăruri cât mai delicioase – TASTE of Oradea.

STREET FOOD la Cetatea Oradea, cei mai apreciați vendori de la Street FOOD Festival vor contribui la atmosfera boemă și relaxantă din Cetate.

În această toamnă bucătăria stradală va încânta orădenii cu experiențe culinare diverse și multiculturale, în cele două locații dedicate evenimentului.

„Participarea acestora în cadrul evenimentului va fi anunțata în zilele următoare printr-o selecție pentru ocuparea  spațiilor disponibile. Dorim să oferim o experiență unică participanților, astfel că, vom fi foarte atenți la modul de prezentare și la produsele pe care vendorii le vor propune”, anunta organizatorii

LOCAȚII – PIAȚA UNIRII ’’TASTE of Oradea’’ și CETATEA ORADEA ‘’STREET FOOD la Cetate’’

PIAȚA UNIRII- cea mai frumoasă piața publică va aduce bucuria vizitatorilor prin decoruri inedite și zone de relaxare, food și activități pentru copii. Piața Unirii, nu va fi singurul loc în care Toamna Orădeană va aduce noutăți orădenilor, CETATEA ORADEA simbolul orașului Oradea, va fi un punct important de atracție prin amenajarea mai multor zone de food (STREET FOOD la Cetate), activități pentru copii, cultura si tradiții, concerte. Cartierele orădene vor fi și ele „scenele” unor concerte și spectacole de stradă.Artificii la Toamna Oradeana 2016

Urmariti-ne, in curand vom anunta si Programul de la Toamna Oradeana 2017 (UPDATE)

PARTENERI:

  • Partener oficial: WhyNot
  • Partener: myDeck
  • Partener media: InfoOradea.ro, Ghid Local Oradea

Citeste si: Remember Toamna Oradeana 2016

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News