Tichetul cadou, o metoda excelenta pentru motivarea angajatilor
Informatii utile

Tichetul cadou, o metoda excelenta pentru motivarea angajatilor

Beneficiile extra salariale sunt o promisiune si o garantie din partea angajatorului ca munca angajatilor este apreciata, respectata si rasplatita. Beneficiile ii ajuta pe angajati sa ramana motivati, concentrati si dedicati. De altfel, conform unui studiu realizat la cererea Up Romania, marea majoritate a angajatilor romani (77%) isi doresc ca in oferta de beneficii sa fie incluse si tichetele cadou.

Craciunul poate fi ocazia ideala pentru orice angajator de a-si rasplati angajatii si munca lor. Acesta este si motivul pentru care, in ultimii ani, tichetele cadou au devenit foarte populare in ambele categorii, acestea oferind multiple beneficii atat angajatorului, cat si personalului. Up Romania pune la dispozitia companiilor, pe langa tichetele de masa, voucherele de vacanta, tichetele  sociale, tichetele sociale pentru gradinita sau tichetele de cresa si tichetele cadou Cadhoc.

Printre avantajele acestui tip de tichet se numara: deductibilitatea fiscala si scutirea de contributiile patronale si salariale, controlul bugetelor de cadouri. Orice companie care alege sa ofere aceste tichete angajatilor, cu ocazia zilei de 8 Martie, 1 Iunie, Paste, Craciun sau sarbatorile aferente ale altor culte religioase in cuantum de 150 de lei pentru fiecare persoana, acestea vor fi scutite de contributiile salariale si patronale, precum si de impozitul pe venit de 16%. In plus, valorile acordate in tichete cadou sunt considerate cheltuieli sociale, iar acestea sunt deductibile la calculul impozitului pe profit, pana la 5% din fondul de salarii brut anual. Un alt avantaj apreciat de angajatori este si logistica simplificata, comparativ cu oferirea cadourilor clasice.

interlink.ro

Tichetele cadou Cadhoc vin insa si cu multiple beneficii pentru salariati, printre care se numara: scutirea contributiilor sociale obligatorii, putere mai mare de cumparare si accesul la o retea de peste 55.000 de comercianti afiliati. Astfel, beneficiarii acestor tichete isi pot alege bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, telefonie mobila, electronice si electrocasnice, servicii de turism. Un serviciu apreciat de toti angajatorii este acela ca tichetele cadou pot fi personalizate cu numele angajatilor, un mesaj dedicat de sarbatori, precum si logo-ul companiei, ceea ce face distributia mult mai simpla si creste efectul acestui cadou asupra angajatilor. 

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, al treilea emitent la nivel international pe piata tichetelor de servicii. Cu o prezenta de peste 14 ani in Romania, compania ofera celor peste 20.000 de societati client diverse instrumente de motivare si recompensare materializate in tichete pe suport de hartie si carduri de masa Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanta Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Services, tichete sociale pentru gradinita si tichete de cresa Chèque Bébé.

Alaturi de avantajele fiscale oferite, tichetele Up Romania sustin diversificarea pachetului de extra beneficii, stimuleaza, fidelizeaza angajatii si cresc puterea de cumparare pentru 700.000 de beneficiari. Prin produsele sale, dar si prin intelegerea profund umana a nevoilor consumatorilor, Up Romania se dedica misiunii sale de a simplifica viata tuturor celor cu care intra in contact, de-a lungul intregului lant furnizor-client-beneficiar-afiliat.

Intra  AICI si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai!

Intre 23 noiembrie – 23 decembrie 2016 poti castiga unul dintre cele 10 premii in Tichete Cadou in valoare de 600 de lei fiecare.

(Advertorial)

Ne găsești și pe Google News