Tichetele Cadhoc, cadoul de Craciun preferat de angajati
Diverse

Tichetele Cadhoc, cadoul de Craciun preferat de angajati

Sarbatorile de iarna reprezinta o noua oportunitate pentru companii de a-si arata recunoasterea si multumirea fata de angajatii lor. Desi oferirea unui cadou este o mare bucurie, pentru companiile cu multi angajati achizitionarea cadourilor de sarbatori poate deveni un proces extrem de complex si anevoios ca timp si resurse umane implicate. De aceea, Up Romania vine cu o solutie moderna, simpla si eficienta de motivare si recompensare a angajatilor sub forma tichetelor cadou Cadhoc

Cu tichetele Cadhoc, companiile au siguranta ca salariatii lor vor primi cadoul dorit. In ultimii ani, studiile au relevat faptul ca multe dintre cadourile primite de catre angajati raman nefolosite de catre acestia, salariatii apreciind gestul, dar negasind utilitatea cadoului primit. Tichetele Cadhoc rezolva aceasta situatie, angajatorii avand acum un instrument prin care pot oferi atat cadouri utile, cat si apreciate de catre angajati.

Oferta aferenta tichetului Cadhoc este foarte variata, angajatii putand achizitiona produse din peste 55.000 de magazine din intreaga tara. Cadoul pe care si-l pot cumpara acopera o varietate de produse si servicii, de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare si incaltaminte, carti, jucarii, obiecte de mobilier, decoratiuni, electronice si electrocasnice, pana la servicii de turism.

Pe langa simplificarea procesului de cumparare a cadourilor, dar si siguranta oferirii unui cadou potrivit, companiile beneficiaza si de o serie de avantaje fiscale utilizand tichetele cadou. Astfel, oferite de Paste, Craciun, 1 Iunie, sau de sarbatorile similare ale altor culte religioase, tichetele cadou sunt scutite de impozitul pe venit, daca suma aferenta este in valoare de 150 de lei de persoana. Intrucat tichetele cadou intra in categoria cheltuielilor sociale, acestea sunt deductibile la calculul impozitului pe profit in limita a 5% din fondul de salarii brut anual. In plus, beneficiile fiscale sunt valabile atat pentru tichetele cadou oferite angajatilor, cat si pentru copiii minori ai acestora.  Astfel, pentru un salariat cu doi copii minori, acesta poate primi 150 de lei aferenti lui si alti 150 de lei pentru fiecare copil, ceea ce face ca acesta sa poata primi tichete cadou in valoare de 450 de lei, pentru care compania va avea scutiri de impozit, contributii sociale si patronale. Similar, un sot si o sotie care lucreaza la aceeasi companie si au un copil minor pot primi tichete cadou in valoare de 600 de lei: 150 de lei pentru fiecare adult (300 de lei) si 150 de lei pe care ii va primi fiecare adult pentru copil (300 de lei). In cazul in care familia ar avea doi copii, tichetele cadou ar putea fi in valoare de 900 de lei.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, un grup international si solid. Prezent in 17 tari, Grupul Up  are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra  AICI si comanda de Craciun tichete cadou pentru salariatii tai!

Intre 23 noiembrie – 23 decembrie 2016 poti castiga unul dintre cele 10 premii in Tichete Cadou in valoare de 600 de lei fiecare.

Ne găsiți și pe Google News