Telefon mobil sustras de la o tânără in tren, recuperat cu operativitate de poliţiştii din Şuncuiuş
Stiri Bihor

Telefon mobil sustras de la o tânără in tren, recuperat cu operativitate de poliţiştii din Şuncuiuş

Miercuri, 9 mai a.c., la ora 11.30, poliţiştii Postului de Poliție Șuncuiuș au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 de la o tânără de 22 de ani, din comuna Zetea, judeţul Harghita, că în timp ce aceasta călătorea cu trenul pe ruta Timișoara – Iași, în zona localităţii bihorene Șuncuiuș, un bărbat necunoscut i-a sustras telefonul mobil, iar apoi a coborât în Stația C.F.R. Șuncuiuș și a fugit înspre centrul localității.

La scurt timp de la sesizare, poliţiştii din Şuncuiuş au depistat persoana bănuită de comiterea faptei în timp ce se deplasa pe drumul judeţean 108I Șuncuiuș. Aceasta a fost identificată ca fiind un tânăr de 18 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava. În urma controlului bagajelor, poliţiştii din Șuncuiuș au descoperit asupra sa telefonul mobil care fusese reclamat sustras, pe care l-au recuperat şi l-au restituit proprietarei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliție Șuncuiuș din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

loading...