Teatrul Arcadia va invita la spectacolul Sania lui Moș Crăciun
Cultura

Teatrul Arcadia va invita la spectacolul Sania lui Moș Crăciun

evomag.ro
Spectacolul Sania lui Moș Crăciun este o poveste plină de culoare și haz care-și propune să-i învețe pe copii lecția responsabilității pentru propriile fapte.  În urma cererilor venite de la părinți, la Polul Nord se organizează ad-hoc o ședință de salvat povești.

Asta pentru că fără povești, toată magia Crăciunului dispare, iar Moș Crăciun rămâne fără celebra sanie cu care aduce cadouri în fiecare an. Pentru a salva situația, Moș Nicoale și Moș Crăciun conving personajele negative din poveștile pentru copii să facă fapte bune. Sunt, oare, aceste personaje, cu adevărat demne de pedeapsă? Sau, poate, dacă cei mici ar fi cuminți, eroi negativi nu i-ar putea atinge? Spectacolul Sania lui Moș Crăciun își propune o foarte scurtă incursiune în povești ale copilăriei, ca Ursul Păcălit de Vulpe, Cei trei purceluși și Capra cu trei iezi, pentru a vedea ce înseamnă o faptă bună și cine ar trebui să o facă, pentru a readuce magia Crăciunului pe pământ.

Coloana sonoră a spectacolului este realizată de muzicianul Ovidiu Iloc, scenografia îi aparține Mădălinei Baciu, artist plastic talentatși ingenios care se află la prima colaborare scenografică cu un teatru profesionist, iar regia îi aparține actorului igor Lungu, cel care a mai cucerit inimile spectatorilor Arcadiei, în calitate de regizor, cu spectacole ca Povești Populare Maghiare, sau Povești Populare Rusești. Distribuția spectacolului este formată din: Florin Stan (Moș Crăciun), Florian Silaghi (Moș Nicoale), Armanca Serac (Spiridușul), Zentania Lupșe (Vulpea), Igor Lungu (Lupul). În alte roluri: Alexandru Pop, Rin Tripa, Florian Silaghi. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârste mai mari de 5 ani.

Spectacolul de sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 11.00, este sold out, iar pentru reprezentația de la ora 13.00 au rămas foarte puține locuri. Următoarea reprezentație va avea loc la Sala Arcadia, în data de 22 decembrie, de la ora 11.00.

decathlon.ro

Biletele s-au pus în vânzare la Agenția Teatrului și online pe biletmaster.ro