Târgului Facultăților la Universitatea Oradea. Cei ce vor sa urmeze studiile aici pot primii informatii despre programele de studiu
Educatie

Târgului Facultăților la Universitatea Oradea. Cei ce vor sa urmeze studiile aici pot primii informatii despre programele de studiu

Universitatea din Oradea este încântată să anunțe organizarea Târgului Facultăților, un eveniment dedicat tuturor celor interesați să-și continue studiile la una dintre facultățile noastre de prestigiu.

Târgul se va desfășura pe parcursul a două zile, în perioada 26-27 mai, și va oferi oportunitatea participanților de a descoperi diversele opțiuni academice și de carieră disponibile în cadrul universității noastre.

         Programul se va desfășura astfel:

  • 26 mai – între orele 14.00 – 18.00;
  • 27 mai – între orele 10.00 – 13.00.                                                  

Târgul Facultăților Universității din Oradea va reuni reprezentanți ai tuturor facultăților noastre, oferind vizitatorilor o perspectivă cuprinzătoare asupra programelor de studiu și specializărilor disponibile. Participanții vor avea ocazia să se întâlnească cu profesori și studenți actuali, să obțină informații detaliate despre fiecare facultate și să-și clarifice eventualele întrebări legate de programele de învățământ, bursele disponibile și perspectivele de carieră.

Târgul va fi deschis, atât elevilor din clasele terminale de liceu, care sunt în căutarea unei opțiuni universitare, cât și studenților care doresc să-și continue studiile la nivel de masterat sau doctorat. Indiferent de domeniul de interes, Universitatea din Oradea oferă programe de învățământ de înaltă calitate în domeniile științelor umaniste, științelor exacte, ingineriei, științelor economice, medicină, farmacie, arhitectură, arte și multe altele.

În cadrul evenimentului, participanții vor avea acces la prezentări și sesiuni informative despre fiecare facultate, iar standurile expoziționale vor oferi materiale promoționale și broșuri detaliate despre programele academice. Vor fi prezentate și diverse activități extracurriculare, servicii studențești și oportunități de mobilitate internațională, pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra vieții universitare în campusul nostru.

Târgul Facultăților Universității din Oradea va avea loc la Biblioteca universității, iar participarea este gratuită pentru toți vizitatorii.

Ne găsiți și pe Google News