Targul de Pasti Oradea 2019 se va tine in Cetatea Oradea. Vezi ce activitati si distractii vei gasi acolo
Evenimente

Targul de Pasti Oradea 2019 se va tine in Cetatea Oradea. Vezi ce activitati si distractii vei gasi acolo

Targul de Pasti Oradea 2019. Oradea întâmpină și în acest an Sărbătorile Pascale printr-o nouă ediție a Târgului de Paști Oradea, un eveniment cu și pentru întreaga familie.

Targul de Pasti Oradea 2019. În 2019, gazda noastră va fi Cetatea Oradea, care va deveni astfel punctul de atracție al Sărbătorilor Pascale orădene, atât prin decorurile colorate cât și prin multitudinea de activități. Ne vom bucura așadar cu mic, cu mare, de meșteșuguri și tradiții, jocuri și ateliere de creație, o căsuță ZOO, decorațiuni și multe, multe bunătăți.

Targul de Pasti Oradea este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea și al Muzeului orașului Oradea, în perioada 19-29 aprilie.

Activitati la Targul de Pasti Oradea 2019

Programul ediției 2019 a Târgului de Paști Oradea este bogat în activități tematice, dar și în ceea ce privește jocurile și poveștile pentru cei mici.

Copiii vor fi în centrul atenției la Targul de Pasti Oradea, aceștia fiind așteptați în fiecare zi a evenimentului cu ateliere de creație, tir cu arcul și Air soft, modelaj de baloane și pictură pe față  – una din activitățile lor preferate.

Jocuri și concursuri precum “Găsește comoara” sau poveștile interactive pentru copii și personajele zglobii, sunt de asemenea incluse în programul zilnic al evenimentului.

Citeste si: Evenimente Oradea 2019. Vezi calendarul evenimentelor din Oradea

Sfârșitul de săptămână va aduce și mai multă culoare și diversitate în programul nostru, pe lista activităților zilnice adăugându-se în weekend ateliere de origami 3D sau pictură pe ouă de lemn, “Ruleta virtuților” unde ne vom încerca „norocul” pentru a afla ce virtute ne aduce primăvara. Alături de Asociația Noua Acropolă, vom afla simbolistica oului în diferite colțuri ale lumii.

Tot în  zilele de weekend, în Căsuța ZOO Oradea – proiect susținut de către Administrația Domeniului Public Oradea, ne așteaptă animale jucăușe, spre bucuria vizitatorilor.

Targul de Pasti Oradea 2019 cover

Amenajarea locatiei

Curtea Cetății Oradea va fi cuprinsă de culori vesele și decoruri desprinse din poveștile tradiționale, fiind pregătită să primească așa cum se cuvine toți vizitatorii, alături de Iepurașul de Paști.

 Vor fi amenajate 4 zone: căsuțe de lemn cu produse tradiționale și decorațiuni, zona de food, zona dedicată atelierelor pentru copii, căsuța ZOO.

Program Targul de Pasti Oradea 2019
  • 19-29 aprilie, Cetatea Oradea (Curtea Palatului Princiar)
  • Vineri – Luni, 12:00 – 22:00;
  • Marți – Joi, 14:00-21:00;

Ne găsiți și pe Google News