Targul de Craciun Oradea 2021 si-a deschis portile. Vezi programul „Mosului”
Evenimente

Targul de Craciun Oradea 2021 si-a deschis portile. Vezi programul „Mosului”

Targul de Craciun Oradea 2021 și-a deschis porțile, ocazie cu care primarul Florin Birta alături de mai mulți copii au aprins luminile de sărbători.

La Targul de Craciun Oradea 2021, orădenii s-au adunat în număr mare să asiste lângă bradul de Crăciun din Piața Unirii la aprinderea luminilor de sărbători. Târgul de Crăciun se va desfășura în perioada 3 decembrie – 2 ianuarie, în timp ce iluminatul festiv va înfrumuseța orașul până la Bobotează.

Iluminatul este realizat, anul acesta, în zona centrală, respectiv în Piața Unirii, str. Vasile Alecsandri, Podul Sfântul Ladislau, str. Libertății, str. Iosif Vulcan și str. Republicii. Decorațiunile sunt asigurate de MK Illumination, iar montajul de către ADLO, care se ocupă și de iluminatul public.  

Imediat după aprinderea luminilor, cei prezenți s-au putut bucura de un frumos program de colinde susținut de corul Școlii de Arte „Francisc Hubic”, Oradea, realizat în colaborare cu Centrul de Cultură al Județului Bihor, dar și de sosirea lui Moș Crăciun. Copiii se vor putea întâlni cu Moșul la Targul de Craciun Oradea 2021, în fiecare weekend, după următorul program:

  • Sâmbătă, 4 decembrie: 18:00-20:00
  • Duminică, 5 decembrie: 18:00-20:00
  • Sâmbătă, 11 decembrie: 18:00-20:00
  • Duminică, 12 decembrie: 18:00-20:00
  • Sâmbătă, 18 decembrie: 18:00-20:00
  • Duminică, 19 decembrie: 18:00-20:00

Pe toată durata Târgului, vizitatorii vor putea trăi din nou magia Sărbătorilor de iarnă. Căsuțe cu bunătăți, dulciuri ca-n copilărie, decorațiuni și cele mai frumoase cadouri de Crăciun se vor așeza cuminți în jurul bradului din Piața Unirii, sub mii de luminițe fermecate.

Totodată, în perioada 16 – 22 decembrie, Oradea redevine #OrașulFaptelorBune. Radio ZU și Visit Oradea, cu sprijinul Primăriei, construiesc orașul care dăruiește.

7 zile și 7 nopți, Radio ZU va transmite LIVE din Piața Unirii. 9 dintre DJ-ii Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman”, Raluca Benavides, Răzvan Popescu, Cuza și Vlad Drăgulin vor locui timp de o săptămână, 24 din 24 de ore, în Casa Radio ZU, o casă de sticlă, special construită în Piața Unirii.

[supsystic-gallery id=64]

Accesul la eveniment se poate face prin cele 3 porți de acces, pe baza certificatului verde.

 

 

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News