Târgul de Cariere Oradea 2016, la o noua editie. 30 de companii si organizatii fac recrutari
Informatii utile

Târgul de Cariere Oradea 2016, la o noua editie. 30 de companii si organizatii fac recrutari

Peste o mie de locuri de muncă sunt disponibile în cadrul Târgul de Cariere Oradea 2016 (TdC), eveniment de recrutare care revine sâmbătă, 12 noiembrie, la Oradea. 30 de companii și organizații vor participa la eveniment.

Ne reîntoarcem la Oradea, de data aceasta cu mai multe companii participante – 30 – dar și cu peste o mie de oportunități de carieră în diverse domenii de activitate, de la inginerie, la industrie tehnică, IT, retail, vânzări, management, achiziții, auto&automotive, recrutare, finanțe, servicii, limbi străine și altele„, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere.

Târgul de Cariere Oradea 2016

Află care e drumul spre success al unui inginer: workshop Faist Mekatronic

Pe lângă oportunitățile de joburi și internshipuri, candidații pot participa la un workshop util tuturor celor interesați de inginerie. E vorba despre workshopul organizat în colaborare cu Faist Mekatronic, „Drumul spre succes al unui inginer” Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate. Înscrieri la workshop se mai pot face online

Ce companii angajează la Târgul de Cariere Oradea 2016

Cele 30 de companii și organizații participante la Târgul de Cariere Oradea 2016 vin din diverse domenii de activitate. Astfel, Corporative Consulting recrutează în domenii precum vânzări, economie, tehnic, producție și ospitalitate, Emerson are disponibile 30 de posturi în inginerie și IT, Faist Mekatronic caută atât programatori, cât și ingineri, sudori, consilieri, administratori și manageri de proiect, iar Lidl caută personal atât în domeniul HR, cât și manageri de proiect, manageri de magazin, șef vânzări și tehnicieni.

În octombrie și noiembrie vom continua seria participărilor la Târgul de Cariere din țară, serie începută în primăvara acestui an. Am fost foarte încântați de rezultatele obținute, iar cum expansiunea noastră continua, avem o ofertă amplă și diversificată de joburi disponibile în cadrul Lidl, cu atât mai mult cu cât inaugurăm centrul logistic de la Lugoj în această toamnă. Ca atare, căutăm noi colegi compatibili cu profilul nostru, adică ambițioși, dinamici, adaptabili, interesați de activități cât mai variate și motivați de învățarea continuă și de oportunități de dezvoltare în carieră, atât în cadrul magazinelor noastre, cât și al echipelor din depozite și sediul central„, spun reprezentanții Lidl.

Târgul de Cariere Oradea 2016

Recrutări importante fac la Târgul de Cariere Oradea 2016 și companiile Celestica, Cerved Credit Collection Spa, Continental, Eberspächer Exhaust Technology Romania, Inteva Products, Plexus, Sykes. De asemenea, participă la TdC Oradea angajatori și organizații precum Adecco, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor, AIESEC, Connect Group, DoubleTree by Hilton Oradea, H.Essers, Integra Document Management, JYSK, KFC, KUKA Systems, LEROY MERLIN, Penny Market, Star Transmission & Star Assembly, T-Systems, Universitatea din Oradea, Valiant TMS, Vernicolor, Xerox.

Bea-ți cafeaua la TdC și câștigă o bicicletă Pegas

Candidații care participă la Târgul de Cariere Oradea 2016 și dau like paginii de Facebook Târgul de Cariere primesc din partea organizatorilor un ceai sau o cafea.

În plus, participanții se pot înscrie în tombola TdC la care pot câștiga o bicicletă Pegas. Pentru a intra în concurs participanții trebuie să vină la Târgul de Cariere Oradea 2016, să-și facă o poză cu bicicleta Pegas de la târg și să posteze fotografia pe profilul lor de Facebook folosing hashtagul #TdC&bike. Câștigătorul va fi stabilit prin tragere la sorți, la finalul sezonului de toamnă TdC.

Târgul de Cariere Oradea 2016 are loc sâmbătă, 12 noiembrie, la Lotus Center Oradea, între orele 10:00 și 19:00. Intrarea este liberă. Detalii găsiți pe site și pe pagina de Facebook Târgul de Cariere.

Ne găsiți și pe Google News