Targul de Cariere Digital Oradea, incepe maine exclusiv online
Diverse

Targul de Cariere Digital Oradea, incepe maine exclusiv online

Miercuri, 27 mai, incepe Targul de Cariere Digital Oradea, eveniment de recrutare si employer branding desfasurat exclusiv online. Orarul evenimentului este intre orele 11:00-18:00.

Evenimentul digitalizat va fi difuzat pe platforma www.targuldecariere.ro, in pagina evenimentului dedicat celor care isi cauta un loc de munca in Oradea (www.targuldecariere.ro/oradea) si construieste o experienta virtuala complexa, de la oportunitati de recrutare online si interactiuni pana la prezentari interactive, webinarii si invitati speciali.

Printre companiile care recruteaza la Oradea in aceasta perioada se numara:  Bosch Engineering Center, Marvicon, Work in Austria, Plexus, Stefanini, Michelin si multe alte companii de top, cu locuri de munca in domenii variate: de la Inginerie, Transporturi, Consultanta, Automotive si IT, pana la servicii BPO, Contabilitate si Finante. Digitalizarea evenimentului va permite vizitarea virtuala a standurilor companiilor angajatoare, aplicari online si in timp real la posturile disponibile, precum si participarea la webinarii si chiar discutii pe chat cu reprezentantii companiilor.

Cei interesati de participarea la eveniment sunt sfatuiti sa isi faca cont pe websiteul www.targuldecariere.ro/inregistrare pentru a eficientiza accesul la joburile disponibile, precum si pentru a aplica direct cu CV-ul actualizat in cont. Strategia de recrutare digitala eficientizeaza procesul de angajare, imbunatatind in acelasi timp si experienta candidatilor.

Targul de Cariere reprezinta cea mai mare si complexa retea de evenimente de recrutare din Romania, cu evenimente desfasurate in: Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Targu Mures, Sibiu si Brasov, de doua ori pe an (primavara si toamna). In cele doua sezoane de evenimente de recrutare participa peste 400 companii si peste 30.000 candidati cu potential. Targul de Cariere Digital se afla la prima sa editie, estimandu-se prezenta unui numar dublu de persoane fata de evenimentele organizate offline.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele digitale, va rugam sa va adresati persoanei de contact: Stanca Potra, PR Manager Targul de Cariere, email: stanca@targuldecariere.ro, tel: 0745 188 152