Târg cu Sârg – editie speciala de sarbatori in Cetatea Oradea
Evenimente

Târg cu Sârg – editie speciala de sarbatori in Cetatea Oradea

Cea mai așteptată ediție a evenimentului va avea loc în data de 18 decembrie, un eveniment care va marca bucuria și magia sărbătorilor de iarnă, și care se va desfășura pe durata a 8 ore.

Târg cu Sârg – ediție specială de sărbători, va completa lumea deliciilor producătorilor locali de produse alimentare cu o varietate de produse handmade, transformând un simplu loc de cumpărături într-o experiență autentică de sărbătoare.

Standurile vor abunda de mezeluri, brânzeturi, miere și produse apicole, siropuri și gemuri, vinuri locale, bere artizanală, până la decorațiuni și jucării handmade și alte diverse produse handmade, create pentru ca vizitatorii să ducă acasă nu doar obiecte frumoase, dar mai ales emoții și amintiri speciale.

Surprizele nu se opresc aici. Elevii de la Colegiul tehnic “Traian Vuia” Specializarea Alimentație publică și turism, asistați de către profesorii lor, vor susține în cadrul proiectului „Școala ne învață, noi aplicăm” – un Atelier de bunătățuri și vor pregăti pentru vizitatorii târgului pogăci, cornulețe și alte bunătățuri.

“Prin această ediție specială dorim să oferim vizitatorilor nu doar produse de calitate, ci și experiențe autentice și conexiuni cu comunitatea noastră creativă. Îi invităm să sărbătorească spiritul sărbătorilor alături de noi, bucurându-se de fiecare detaliu și descoperind cadoul perfect în mijlocul acestui univers de frumusețe și creativitate”, Adrian Felea, membru Rotary Club Insignis.

Evenimentul Târg cu Sârg va avea loc, luni, 18 decembrie 2023, Cetatea Oradea, Corp F (sală evenimente), între orele 12:00 – 20:00. Intrarea la eveniment este gratuită.

Eveniment organizat de Rotary Club Insignis. Parteneri: Visit Oradea, Primăria Oradea, Romcom.

Ne găsiți și pe Google News