Targ cu produse locale la Pietroasa maine, 4 noiembrie 2023
Stiri Bihor

Targ cu produse locale la Pietroasa maine, 4 noiembrie 2023

Dacă sunteți adept al unui stil de viață sănătos și căutați produse organice, sau reprezentați o unitate HoReCa ce dorește să își impresioneze clienții cu produse de cea mai înaltă calitate, vă invităm să explorați diversitatea produselor oferite de producătorii locali din comuna Pietroasa, la târgul cu vânzare produse care va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, începând cu ora 10:00.

Această piață locală este amenajată în imediata apropiere a Peșterii Urșilor, un punct important de atracție turistică, iar de aici puteți achiziționa o varietate de produse, de la legume și fructe proaspete, lactate și ouă, până la produse apicole.

Vă invităm să vă bucurați de „Bunătăți din grădină” de la producătorii locali din Comuna Pietroasa!

Pentru a facilita accesul la aceste bunătăți, cei ce nu vor fi prezenți la târg vor avea posibilitatea de achiziționare produse online, pe site-ul www.bunatatidingradina.eu.

Aflați cele mai recente noutăți și informații despre proiect, piața locală și producători pe rețelele de socializare Facebook și Instagram – Bunatatidingradina.

Proiectul „Înființare piață locală prin lanțuri scurte de aprovizionare în Comuna Pietroasa, Județul Bihor” este în plină desfășurare și are ca obiectiv principal încurajarea micilor producători din domeniul agricol prin crearea unui spațiu de desfacere dedicat produselor lor.

Proiectul este finanțat cu sprijinul Uniunii Europene și Guvernului României prin intermediul Agenţiei pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, programul F.E.A.D.R., submăsura 16.4 Sprijin acordat pentru cooperare orizontală și verticală între actorii din lanțul de aprovizionare în sectoarele agricol și pomicol.

Ne găsiți și pe Google News