Târg caritabil pentru animalele fără stăpân, duminica, 4 februarie, la ERA Park Oradea!
Evenimente

Târg caritabil pentru animalele fără stăpân, duminica, 4 februarie, la ERA Park Oradea!

Centrul comercial ERA Park Oradea va găzdui duminică, 4 februarie, o noua editie a târgului caritabil dedicat animalelor fără stăpân, și toată lumea este invitată să treacă pe la standuri!

Vor fi scoase la vânzare haine, jucării, bijuterii, carți, accesorii pentru animale, decorațiuni si multe altele, iar banii strânși urmeaza să fie folosiți pentru tratamentele și hrana câinilor și pisicilor din adăposturi.

„Vrei să faci o faptă bună? Să întinzi o mână de ajutor unor suflete nevinovate? Atunci trebuie să ajungi duminică, 4 februarie, in sala de evenimente din ERA Park, la evenimentul caritabil Târgul Blănoșilor. Banii adunați din vânzarea obiectelor expuse, cât și cei proveniți din donațiile înregistrate la târg, vor merge către îngrijirea animalelor salvate de pe străzi care se află în grija asociațiilor din județul Bihor!”, au transmis organziatorii.

Târgul va fi deschis duminică, 4 februarie,  între orele 11 și 18, in sala de evenimente din centrul comercial ERA Park Oradea, din Calea Aradului nr. 62.

Evenimentul este organizat de voluntarii din comunitatea reunită pe Facebook în grupul „Bazarul blănoșilor”, dedicat sprijinului pentru necuvântătoarele abandonate, în parteneriat cu centrul comercial ERA Park Oradea si magazinul Animax, care a pregatit si un concurs pentru vizitatori! Fa cumparaturi de minim 10 lei de la oricare asociatie de protectie a animalelor prezenta la Targul Blanosilor si primesti pe loc un talon de tombola! Poti castiga unul din cele 10 vouchere de 50 de lei sau reducere de 20%! Ai castigat dar nu ai un blanos acasa? Poti dona voucherul unei asociatii de protectie a animalelor la alegere!

Ne găsiți și pe Google News