Swimathon Oradea aproape de start. 176 de “eroi”, vor sustine cele 22 de proiecte
Diverse

Swimathon Oradea aproape de start. 176 de “eroi”, vor sustine cele 22 de proiecte

Au mai ramas doua zile pana la finalul inscrierilor ca inotator la cel mai mare eveniment sportiv filantropic din judetul Bihor. Pe 22 mai se va finaliza lista inotatorilor, asa ca mai aveti o ultima sansa sa va inscrieti AICI

Cu emoție, entuziasm și nerăbdare ne pregătim de zor pentru cea de-a cincea ediție a Swimathonului orădean“, anunta organizatorii.

Anul acesta, pentru generozitatea bihorenilor s-au aliniat la start 22 de cauze locale, care sunt din cele mai diverse domenii și vizează atât mediul urban, cât și cel rural:

Până la fluierul de start al celui mai mare eveniment sportiv filantropic din Bihor, s-au adunat la start: 17 companii și 131 de donatori individuali au contribuit deja cu 115.953 lei, la sprijinirea celor 22 de proiecte, iar 176 de eroi și-au rezervat bloc start-ul pentru marea competiție ce va avea loc la  Bazinul Olimpic ”Ioan Alexandrescu” din Oradea, sâmbătă 27 mai 2017 începând cu ora 10:00.

Împreună aducem mai aproape bucuria de a înota și cea de a dărui. Alătură-te și tu tuturor celor care deja au ales să fie parte din schimbare. Poți susține printr-o donație cauza ta de suflet aici.

In 2016, 322 de înotători și peste 900 de susținători au transformat în realitate cele 18 proiecte de inimă ale comunităţii noastre. Împreună vrem ca în acest an să fim mai mulţi, mai buni, mai fericiţi.

Citeste si: Start la Swimathon Oradea 2017, cel mai mare eveniment de fundraising prin înot din țară