Swimathon la final de poveste. 184.000 de lei vor servi celor 22 de cauze
Stiri Oradea

Swimathon la final de poveste. 184.000 de lei vor servi celor 22 de cauze

Pe 27 mai, am mai scris o poveste despre implicare, despre generozitate și solidaritate, despre oameni care împreună schimbă comunitatea în care trăiesc. O poveste cu și despre cOMunitate!  

27 iunie a marcat fluierul de final al campaniei de strângere de fonduri pentru Swimathon Oradea 2017. Valurile s-au liniștit însă suntem în continuare uimiți de efortul înotătorilor minunați care au acceptat provocarea noastră și de mobilizarea exemplară a comunității bihorene care s-a unit pentru a-i ajuta pe cei ce au avut nevoie de sprijin. Peste 1000 de participanți la bazin, 468 donatori individuali, 58 de companii și cei 333 de înotători au reușit anul acesta să strângă donații în bani și produse în valoare totală de 183.915,59 lei în sprijinul celor 22 de cauze aliniate la start.

Din fonduri proprii, Fundația Comunitară Oradea a acordat trei premii suplimentare de 1.000 lei pentru:

  • cauza pentru care au fost înotate cele mai multe lungimi de bazin – Asociația de părinți Pas cu Pas, echipa ”Salex” reușind să înoate 73 de lungimi de bazin în cele 40 de minute alocate;
  • cauza pentru care s-a mobilizat cea mai mare sumă din comunitate – ,,Povești nespuse II” propusă de Asociația Down Oradea, pentru care s-au adunat 462,02 lei;
  • și pentru cauza susținută de echipa de înotători/înotătorul care a strâns cea mai mare sumă – ,,Un pas mai aproape de primul pas”, propus de Asociația Vladimir Angelman, pentru care micuța înotătoare, Olga Abrudan, a strâns 765 lei de la familie și cunoscuți.

Felicităm toți înotătorii, voluntarii, donatorii, sponsorii, partenerii care ni s-au alăturat pentru a contribui la realizarea celui mai mari val de generozitate pentru comunitate noastră.

interlink.ro
  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News