Surpriza! Lavinia Mihut renunta la sefia Cancelariei prefectului, o va inlocui PSD-istul Razvan Puia
Stiri Oradea

Surpriza! Lavinia Mihut renunta la sefia Cancelariei prefectului, o va inlocui PSD-istul Razvan Puia

La trei luni de la numirea in functia de sefa a Cancelariei Prefectului judetul Bihor, Lavinia Mihut renunta la aceasta pozitie, dupa expirarea perioadei de proba, care se incheie azi 31 octombrie, ea fiind angajata pe data de 1 august, la doua luni de la numirea noului prefect

Lavinia Mihut, nu a fost numita politic, spre deosebire de colegul ei Razvan Puia, ea venind din privat, fiind social media manager & strategist la firma de contabilitate Contabrio.

Am fost angajata cu jumatate de norma pt ca asa am solicitat si asa a acceptat dl prefect. Uneori stateam peste program, dar cine nu sta?”, a declarat pentru infoOradea, Lavinia Mihut.

In perioada lucrata la prefectura, Lavinia se mandreste cu faptul ca a avut cateva realizari acolo, printre care si cel al refacerii site-ului prefecturii, care va permite programare online pentru serviciile de pasapoarte, inmatriculari si permise si upload de documente sau ridicarea standardelor si modalitatea de comunicare in online.

E important ce am facut si demarat la prefectura, printre altele proiectului unui site nou cu programare si upload de documente integrate, in parteneriat cu Code4Romania, dar si ridicarea standardelor de comunicare online, cu precadere postarile pe facebook, adaptate mediului de comunicare si audientei (am crescut nr de fani cu 24% in trei luni)„, ne spune Lavinia.

Cu toate ca prefectul Mihaiu a incercat sa o pastreze, Lavinia a renuntat la aceasta functie din motive personaleAm trecut „toate probele”, dar mi s-a cerut  sa raman cu norma intreaga. Mi-a placut sa lucrez la Prefectura, dar doar in conditiile initiale, pe care le-am stabilit la angajare„, a mai spus Lavinia Mihut, fosta Sefa a Cancelariei prefectului de Bihor.

Tot astazi, Prefectul l-a numit  Sef al Cancelariei pe Razvan Puia, jurist de meserie si membru marcant al tineretului PSD, in locul lui, ca si consilier al prefectului, urmand sa fie numita o alta persoana.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News