Anunțuri publicitare
Succes la Openul Ungariei, pentru delegatia Romaniei de Taekwon-do
Sport

Succes la Openul Ungariei, pentru delegatia Romaniei de Taekwon-do

   La sfarsitul acestei saptamani Federatia Traditionala de Taekwon-do ITF din Ungaria si Clubul Sportiv Kondor au organizat Openul Ungariei la Taekwon-do ITF sub denumirea “IX. Lehel Vezer & III. Eperjesi Nandor Memorial Cup”, unde au participat peste 200 sportivi din Cehia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Romania si Ungaria.

   Federatia Romana de Sporturi Martiale Coreene s-a prezentat la startul acestei competitii cu o delegatie formata din 21 sportivi, 5 antrenori, 1 arbitru (Camelia Ionescu – King Do-Lions) proveniti de la  cluburile King Do-Lions Oradea, Impact Cluj si ITF Timisoara.

   Delegatia romana a reusit sa cucereasca nu mai putin de 13 locuri I, 7 locuri II si 12 locuri III, respectiv locul II in Clasamentul general dupa echipa Cehiei. De asemenea Kovacs Dora (Impact Cluj) a fost declarata cea mai buna sportive a competitiei la copii feminin, iar David Sferle si Molcsan Tamas (ambii de la King Do-Lions Oradea) cel mai bun junior , respective cel mai bun senior al competitiei.

   La aceste rezultate remarcabile, clubul oradean King Do-Lions (pres.Andreea Ganea, antrenor principal Romeo Tulkos) a contribuit cu 8 locuri I, 1 loc II si 4 locuri III astfel: Karina Mihuta-loc I la tull copii 2-1 Gup si lupta copii -40kg, Razvan Cotut-locul III la lupta copii -45kg si tull copii 2-1Gup, Denisa Cotut-locul I la tehnici speciale si locul III la tull jun.1DAN, respectiv lupta jun.-64kg, David Sferle-locul I la lupta juniori +75kg si tehnici speciale, Nicolae Pascu-locul I la spargeri juniori si locul II la lupta jun.+75kg, Molcsan Tamas-locul I la lupta seniori +85kg si la spargeri forta seniori masculin.

   “A fost o competitie foarte bine organizata cu un nivel destul de ridicat si o spun asta deoarece printre sportivii participanti s-au numarat si sportivi de la echipele nationale. Arbitrajul a fost unul corect. Sigur ne-am fi dorit primul loc in clasamentul general insa cehii au fost mai multi decat noi si la fel de bine pregatiti ca si sportivii nostrii. Diferenta nu a fost mare, asadar pot spune si in numele colegilor mei ca suntem foarte multumiti de prestanta sportivilor si ne vom da toata silinta ca anul viitor sa urcam pe prima treapta a podiumului in clasamentul general”-Romeo Tulkos, antrenor principal King Do-Lions.

Anunțuri publicitare
loading...