Studentii oradeni organizeaza a IV-a editie a Cupei Tesla
Educatie

Studentii oradeni organizeaza a IV-a editie a Cupei Tesla

cupa tesla oradeaÎn perioada 2-11 noiembrie 2018 va avea loc cea de-a IV-a ediție a Cupei Tesla organizată de Asociația Studenților Ingineri din Oradea (ASIO) în colaborare cu Centrul de Creaţie Știinţifică şi Inovare al Studenţilor Energeticieni Orădeni (CCSISEO). Coordonatorii evenimentului sunt conf. univ. dr. ing. Dzițac Simona – director CCSISEO și studentul Voina Mircea Gabriel – vicepreședinte ASIO și membru CCSISEO.

Cupa Tesla – Ediția a IV-a face parte din festivalul la nivel național intitulat Unifest, eveniment organizat de către Uniunea Studenților din România, la care participă asociații studențești din toate orașele țării.

Competițiile sportive din cadrul Cupei Tesla – Ediția a IV-a sunt destinate studenților, cadrelor didactice ale Universității din Oradea și angajaților firmelor cu profil ingineresc.

Scopul acestei manifestări studențești este de a facilita interacțiunea între studenți, profesori și angajații companiilor participante.

Cupa Tesla cuprinde trei sporturi la care puteți participa, și anume: fotbal, baschet și ping-pong, programul și locațiile desfășurării acestora fiind:

  • Sâmbătă şi duminică (03-04.11.2018):

Fotbal – începând cu ora 11:00, locația: Terenurile sintetice de fotbal din cadrul Universității din Oradea; (echipe de 5+1, 3 rezerve, 3 schimbări);

  • Sâmbătă (10.11.2018):

Baschet – începand cu ora 11:00, locația: Sala de sport din cadrul Universității din Oradea; (echipe de 5, 3 rezerve, schimbări nelimitate);

  • Duminică (11.11.2018):

Ping-pong – începând cu orele 17:00, locația: KingPong Oradea (Strada Vasile Alecsandri nr. 7, clădirea Oradium); se va juca doar individual, nu şi pe echipe.

Înscrierile la ediția a IV-a a Cupei Tesla a echipelor pentru cadrele didactice (pot fi formate și cu studenți), angajații companiilor și studenți se fac până cel târziu miercuri, 31.10.2018, accesând link-ul: https://asio.univoradea.ro/inscrieri-cupa-tesla

Informațiile suplimentare privind regulamentele celor trei sporturi urmează să fie comunicate ulterior celor înscriși.

Vă aşteptăm cu mare interes să vă înscrieți și să participați la cea de-a IV-a ediție a Cupei Tesla!

Ne găsiți și pe Google News