Street FOOD Festival Oradea 2022. Muzica buna cu trupe live si surpize pentru gurmanzi. Vezi programul
Evenimente

Street FOOD Festival Oradea 2022. Muzica buna cu trupe live si surpize pentru gurmanzi. Vezi programul

Street FOOD Festival Oradea 2022 continuă aventura culinară la Oradea, mai exact în Cetatea Oradea între 19 – 22 mai. Conceptul festivalului de anul acesta este #gourmetAF și #funAF. Astfel, participanții se vor putea bucura de tasty international street food, food tours ghidate, meniuri de degustare și  amazing drinks, dar și de live music & DJ sets de la artiștii preferați, dance garden, picnic place, amazing locations, booktruck, cool brand activation.

Street FOOD Festival Oradea 2022. Muzică live

Pentru că ne dorim ca participanții să aibă o atmosferă cât mai plăcută și să poată cânta și dansa la festival, de vineri până duminică se vor putea bucura de o serie de concerte fun. Robin and the Backstabbers, Corina Sîghi & Taraful Jean Americanu`, The Mono Jacks, Ana Coman, Alexu & The Voices Inside și Melting Dice vor fi cei care vor încânta auzul festivalierilor și vor oferi o atmosferă plăcută în cele 4 zile. Cu toate acestea, artiștii nu vor fi singurii în lumina reflectoarelor. Food truck-urile sunt și ele vedetele ediției, fiind atent selectate pentru a oferi o adevărată călătorie culinară internațională.

Street FOOD Festival Oradea 2022. Surprize pentru gurmanzi

interlink.ro

Organizatorii promit un mix impresionant de arome, specifice bucătăriei internaționale și o gamă largă de băuturi reci, ideale pentru serile de weekend în mijlocul verii. Noutatea de anul acesta este „porția de degustare” pe care participanții o vor găsi la fiecare food truck. Aceasta este o porție mai mică menită să ajute pofticioșii să guste câte puțin din tot și să se bucure de o adevărată călătorie culinară.

O altă noutate o reprezintă posibilitatea comandării preparatului preferat direct din aplicația TAZZ. Astfel, cât timp festivalierii se bucură de activități, concerte sau se relaxează în festival, preparatele lor sunt pregătite. Cu o simplă notificare din aplicație, aceștia sunt anunțați când să-și ridice comanda, astfel evitând statul la coadă.

Best of Street Food Tour este turul ghidat prin festival de care participanții se pot bucura în schimbul sumei de 79 de lei. Turul va începe cu o descriere generală a ceea ce a însemnat și înseamnă street food-ul și va continua cu 3 porții de degustare sărate, una dulce și o băutură fresh. Participanții vor putea pune întrebări, ba chiar poate vor afla din secretele chefilor.

Ne vedem la Street FOOD Festival Oradea între 19-22 mai, la Cetatea Oradea!

Program Street FOOD Festival Oradea 2022

  • Joi: 12:00 -23:00
  • Vineri: 12:00 -23:00
  • Sâmbătă: 12:00 -23:00
  • Duminică: 12:00 -23:00

Programul trupelor live Street FOOD Festival

Vineri – 20 mai 2022

  • 19:00 – Melting Dice
  • 21:00 – The Mono Jacks

Sâmbătă – 21 mai 2022

  • 19:00 – Ana Coman
  • 21:00 – Robin and the Backstabbers

Duminică – 22 mai 2022

  • 18:00 – Alexu & The Voices Inside
  • 20:00 – Corina Sîghi & Taraful Jean Americanu`

Eveniment co-organizat de Visit Oradea.

Mai multe informații despre Street FOOD Festival pe:

Site: www.streetfoodfestival.ro 

Facebook: facebook.com/StreetFoodFestivalRomania/

Street FOOD Festival este cea mai mare rețea de evenimente culinare din Europa, organizat de Agenția Why Not Us.

Brought to you by Why Not & Flavours.

Ne găsești și pe Google News