Stefan Banica vine in concert la Oradea cu noul album „Picat din luna” (Audio)
Evenimente

Stefan Banica vine in concert la Oradea cu noul album „Picat din luna” (Audio)

Ștefan Bănică Jr. va efectua, în lunile octombrie și noiembrie, un turneu care va cuprinde 11 orașe din România, plus Chișinău, pentru promovarea celui mai nou material discografic – „Picat din lună”, potrivit unui comunicat transmis de organizatorii turneului.

Stefan Banica va incanta publicul oradean pe 26 octombrie, intr-un concert pe care ul va sustine la Teatrul de Stat din Oradea, incepand cu ora 19:30.

Potrivit organizatorilor, „Picat din lună„, al 16-lea album de autor din cariera artistului, este „complex, surprinzător, elaborat cu surprize muzicale inedite”.

Cand nu vezi se va regasi pe noul meu album – „Picat din Luna” – la care lucrez acum. Pregatesc multe cantece noi si surprize/colaborari, care cred ca vor fi pe gustul vostru.„, a scris Stefan Banica pe pagina lui de facebook

Pentru acest turneu a fost concepută, în premieră, o categorie specială de bilete: Golden Circle (VIP). În cadrul acesteia, va fi pus în vânzare un număr limitat de bilete — 100, cu valoarea de 150 de lei pentru fiecare spectacol din cadrul turneului național al lui Ștefan Banică. Spectatorii care vor achiziționa aceste bilete vor beneficia de un pachet special: acces la concert în sector preferențial Golden Circle, o întâlnire cu Ștefan Banică în backstage și vor primi noul album „Picat din lună” și o fotografie cu autograful artistului.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Teatrului Regina Maria și online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News