Spitalul Clinic Judeţean de Urgenta Oradea va beneficia, prin donatie, de un aparat ultramodern pentru tratamentul arsurilor,
Stiri Oradea

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenta Oradea va beneficia, prin donatie, de un aparat ultramodern pentru tratamentul arsurilor,

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenta Oradea  va beneficia  prin donatie de un aparat ultramodern (Spincare) pentru tratamentul arsurilor, oferit Clubului Lions de către SH Medical din Oradea prin bunăvoinţa domnului Sorin Bibărţan.

Aparatul, in valoare de 18740 RON va intra in dotarea Sectiei  Clinice de  Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva.

Acest aparat ultramodern are rolul de a pulveriza peste leziunea de arsură  un substituient sintetic temporar de piele (piele artificială) care are rolul de a proteja şi a crea un mediu cât mai propice vindecării arsurii. In consecinta, riscul de infectare a arsurii este scăzut la maxim iar pierderile de substanţe dinspre organism spre exterior scad foarte mult, astfel leziunea arsă se vindecă mult mai repede scăzând mult disconfortul şi durerea produsă de de arsură iar riscurile vitale în cazul unei arsuri extinse scad şi ele.

Suntem deosebit de încantaţi de faptul că pacienţii tratati in cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenta Oradea vor beneficia în premieră în România de unul din cele mai moderne tratamente existente la ora actuală.

In acest context, va invitam la conferinta de presa care va avea loc vineri, 26.11.2021 incepand cu ora 11, in sala amfiteatru, etaj 2, din cladirea UPU, strada Gheorghe Doja nr. 65.

Ne găsiți și pe Google News