Spectacol de exceptie la Oradea, pe 20 aprilie. Andra in concertul „Tradițional 2”
Evenimente

Spectacol de exceptie la Oradea, pe 20 aprilie. Andra in concertul „Tradițional 2”

Oradea sărbătorește în fiecare an, la 20 aprilie, un eveniment major din istoria sa: intrarea trupelor române în Oradea, la 20 aprilie 1919, în frunte cu generalul Traian Moșoiu.

Cu această ocazie, Visit Oradea în colaborare cu Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Județean Bihor și Agenția de Management al Destinației Bihor, aduc un spectacol de excepție în Piața Unirii din Oradea: „Tradițional 2”, susținut de Andra, cea mai iubită artistă din România.

„Tradițional 2″ este un eveniment pentru toți cei care iubesc muzica și tradițiile românești, un spectacol care se adresează inimilor de toate vârstele. Andra aduce pe scenă un spectacol de o complexitate remarcabilă, un playlist eclectic care abordează diverse genuri muzicale – de la acordurile calde ale muzicii populare, la vibranta energie a popului, de la influențe rock, la ritmurile hip-hop.

Spectacolul este unul cu adevărat unic și datorită vocilor și personalităților invitaților speciali care se alătură Andrei. Fiecare artist contribuie cu un strop de magie, construind împreună o poveste muzicală care unește, inspiră și dăruiește bucurie.

„Mi-aș dori ca acest spectacol de la Oradea să unească români din toate colțurile țării, să ne aducă împreună pentru a ne bucura de muzica ce ne definește sufletele. Va fi o seară memorabilă, vă promit. „Tradițional 2″, la fel ca și prima ediție, nu doar că entuziasmează, dar și emoționează, vă face să dansați și, cel mai important, vă aduce mai aproape de trecutul și prezentul nostru, ca popor”, a spus Andra.

Spectacolul va avea loc în premieră în Oradea, în Piața Unirii, începând cu ora 19:00, fiind cu intrare liberă.

Evenimentul „Oradea ne Unește!” este organizat de Visit Oradea, Primăria Municipiului Oradea, Consiliul Județean Bihor și Agenția de Management al Destinației Bihor.

 

Ne găsiți și pe Google News