Spargatorul de masini, din Oradea, a fost retinut. A furat bunuri si bani din cel putin sase masini
Stiri Oradea

Spargatorul de masini, din Oradea, a fost retinut. A furat bunuri si bani din cel putin sase masini

Joi, 13 iulie a.c., poliţiştii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reţinut pe o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor un bărbat de 60 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la furt calificat, furt şi furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe cel în cauză că, la 11 iulie a.c., ar fi pătruns prin efracţie într-un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Oradea şi ar fi sustras o pereche de ochelari de soare şi o pereche de căşti audio, cauzând un prejudiciu estimat la 250 lei.

De asemenea, acesta este bănuit că la 2 mai a.c., profitând de faptul că portierele stânga față și spate au fost lăsate neasigurate, ar fi sustras un portmoneu cu acte de identitate, carduri bancare, un telefon mobil și aproximativ 150 lei, dintr-un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Oradea, prejudiciu recuperat.

Acelaşi orădean este bănuit că, la 20 aprilie a.c., ar fi pătruns prin efracţie într-un alt autoturism parcat pe o stradă din Oradea şi ar fi sustras o borsetă ce conținea un portmoneu cu acte de identitate şi documentele autovehiculului, cauzând un prejudiciu de 800 lei, parțial recuperat.

Acesta este bănuit şi că la 11 iunie a.c., profitând de faptul că portiera dreapta spate nu era asigurată, ar fi încercat sustragerea mai multor piese de autoturism și bani dintr-un alt  autoturism parcat pe o stradă din Oradea, cauzând un prejudiciu estimat la 1.000 lei, recuperat.

Bărbatul este bănuit că la 11 iulie a.c., ar fi încercat să sustragă diverse bunuri din autoturismul unui orădean, în care a pătruns prin efracţie, cauzând un prejudiciu estimat la 300 lei.

Tot prin efracţie ar fi încercat să sustragă bunuri din autoturismul altui orădean, la 20 aprilie a.c., iar la 11 decembrie 2016, în jurul orei 18.10, acelaşi bărbat este bănuit că ar fi profitat de faptul că o portieră nu era asigurată şi ar fi încercat sustragerea de bunuri dintr-un alt  autoturism, parcat pe o stradă din municipiul Oradea.

Vineri, 14 iulie a.c., poliţiştii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea îl vor prezenta pe orădeanul de 60 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi la Judecătoria Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Biroului Furturi din Autovehicule din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Foto: ilustrativ

loading...