S.O.S. Autism va invita la o seara caritabila: “Împreună pentru autism”
Diverse

S.O.S. Autism va invita la o seara caritabila: “Împreună pentru autism”

noriel.ro
Împreună pentru autismAsociația S.O.S. Autism Bihor are plăcerea de a vă invita la seara caritabilă ,,Împreună pentru autism” în 23 Martie 2018, ora 18, organizată la sala de evenimente Pandora Palace.

Anul acesta Pandora Palace, care este o locatie elegantă, rafinată, exclusivistă este sponsorul principal al evenimentului nostru. ,,Împreună pentru autism” este un eveniment dedicat zilei de 2 Aprilie, zi în care se marchează în întreaga lume Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului prin iluminarea în albastru a unor clădiri importante și prin evenimente de conștientizare a acestei afecțiuni.

Cu această ocazie Invităm sponsorii, colaboratorii, partenerii și prietenii noștri la o seară caritabilă cu strângere de fonduri pentru continuarea proiectelor și activităţilor aflate în derulare! Va fi o seară plină de surprize cu muzică, dans și licitaţie de obiecte.

Una din invitatele speciale a serii va fi cunoscuta prim soprană Daniela Vlădescu care ne va încânta cu muzica și vocea ei. Un alt invitat special al serii noastre este pentru al doilea an consecutiv, Călin Pop cel care ne onorează cu un recital de excepție împreună cu Ambra Pop si Raul Silaghi. Atmosfera muzicală a serii va fi întreținută de Adi Moț Band
cu muzica live de calitate, cuprinzând toate genurile muzicale.

decathlon.ro

Momentele de dans vor fi susținute de copiii David Gorgan și Nicole Barna. Perechea, multiplă campioană națională este membră a clubului de dans Stephany din Oradea și a clubului de dans Soldance Ungaria. A doua pereche de copii care vor dansa este cea formată din Luncan Roxana Carina si Lorincz Marc Andrei care sunt reprezentanții clubului de dans sportiv Exclusive Dance din Oradea și sunt campionii naționali ai Romaniei la categoria lor de vârstă. Fiind deja tradiție la evenimentele noastre, trupa Cool Style Show Dance va fi prezentă cu show-ul lor de excepție. Seara va avea un moment de prezentare de modă susținut de cunoscuta agenție Graziela Models Agency. Alături de noi pe parcursul întregii seri vor fi hostessele de la Hostess Estilo. Prezentatorul serii va fi Mihai Dacin.

Fondurile strânse în urma vânzării biletelor la această seară caritabilă vor fi donate Asociației S.O.S.Autism Bihor .

Informaţii și rezervări de bilete la telefon 0744559154 și 0742529453 sau la sediul nostru din str. Miron Pompiliu nr 5. Prețul unui bilet este de 150 lei.