Sorin Rogia, suspectul de crima de pe malul Petei a fost prins
Stiri Oradea

Sorin Rogia, suspectul de crima de pe malul Petei a fost prins

Sorin Rogia, principalul suspect în crima petrecuta, acum două săptămâni, a unui tanar de 27 de ani, a fost prins la Timişoara. El a fost retinut de autorităţilor judiciare, au informat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, citati de Dig24.ro

În cursul serii de 20.11.2017, organele de poliţie l-au identificat pe raza municipiului Timişoara pe inculpatul Rogia Sorin Ioan, faţă de care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale si arestarea preventivă în lipsă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor“, a anunţat marţi dimineaţă procurorul Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Potrivit unor informaţii, tânărul a fost descoperit de Poliţia TF într-un vagon dezafectat din Timişoara. El nu a opus rezistenţă în momentul în care a fost prins de poliţişti, scrie Digi24.ro

Astăzi, Sorin Rogia va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalul Bihor care a luat măsura arestarii preventive.

“În cadrul acestei proceduri se impune ca inculpatul să fie audiat, iar judecătorul, evaluând declaraţia acestuia în contextul probelor administrate şi al motivelor avute în vedere la luarea măsurii, urmează să dispună asupra arestării preventive şi a executării mandatului”, a precizat procurorul Maria Cotrău.

Citeste si: Crima in Oradea! Un tanar de 27 de ani a fost descoperit dezbracat si cu capul crapat