fbpx
Anunțuri publicitare
Sondaj InfoOradea: Cu cine veti vota la Alegerile Europarlamentare din 26 mai?
Politica

Sondaj InfoOradea: Cu cine veti vota la Alegerile Europarlamentare din 26 mai?

Alegerile europarlamentare se apropie cu pasi repezi, iar partidele parlamentare sunt intr-o cotinua batalie pentru electorat,  inceracnd sa convinga populatia, sa-i voteze la scrutinul din 26 mai 2019

In timp ce PSD, partidul de la guvernare, arunca in spatiul virtual proiecte si programe mai mult sau mai putin pertinente, incercand sa-si convinga propriul electorat, PNL, ofera solutii alternative si incearca mobilizarea la vot a celor care stau de obicei acasa, incercand sa convinga romanii sa voteze si la referendumul organizat de presedintele Klaus Iohannis, in aceiasi zi.

Cel mai nou sondaj IMAS distruge, practic, mitul ca PSD va castiga alegerile, punand in fruntea listei pe PNL cu 25,2%, urmat de PSD cu 21,5%, USR-PLUS cu 17,7%, ALDE 12,7%, iar Pro Romania cu 11,2%.

Fata de luna februarie, cand scorul era de 22,7%, in martie PSD a scazut in optiunile electoratului, in timp ce PNL, ALDE, PMP, UDMR cresc in preferintele electoratului.
 
Alegerile pentru membrii din Romania în Parlamentul European se vor desfasura pe 26 mai. Este a patra oara, de la aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, cand sunt organizate in Romania alegeri pentru Parlamentul European. Scrutinele anterioare au avut loc in noiembrie 2007, iunie 2009 si mai 2014 si au avut urmatoarele rezultate:
rezultate alegeri europarlamentare istoric

 
 

Pentru a vedea care este pulsul cititorilor InfoOradea, am pus la dispozitia dv, in urma cu cateva zile, un sondaj prin care va invitam sa va exprimati optiunea de vot pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Sondajul se va incheia pe data de 25.04.2019, iar infoOradea va publica datele acestui sondaj, intr-un articol ulterior.

Sondaj InfoOradea: Cu cine veti vota la Alegerile Europarlamentare din 26 mai?
loading...