Soferita de 26 de ani surprinsa de radar conducand cu 145 km/h pe Calea Aradului din Oradea
Stiri Oradea

Soferita de 26 de ani surprinsa de radar conducand cu 145 km/h pe Calea Aradului din Oradea

Luni, 27 mai a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate la început de săptămână, au fost aplicate 120 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 52.470 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute șase certificate de înmatriculare și au fost constatate trei tamponări.

75 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 12 participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, au fost sancționate patru depășiri neregulamentare, iar 29 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

interlink.ro

Astfel, luni, 27 mai a.c., la ora 20.10, pe Calea Aradului din municipiul Oradea a fost depistată în trafic o femeie de 26 de ani, din localitatea Borș, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 145 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News