Sofer surprins conducand cu peste 100 km/h pe blvd. Stefan cel Mare din Oradea
Stiri Oradea

Sofer surprins conducand cu peste 100 km/h pe blvd. Stefan cel Mare din Oradea

Marți, 19 mai a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 128 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 53.175 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut patru permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute trei certificate de înmatriculare și au fost constatate două tamponări. 

81 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 22 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, au fost sancționați opt bicicliști, iar 17 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

interlink.ro

Astfel, marți, 19 mai a.c., la ora 10.38, pe Bulevardul Ştefan cel Mare din municipiul Oradea a fost depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din localitatea Carei, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 103 km/h, înregistrată radar.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News