Skirt Bike Oradea 2019 – program si traseu
Evenimente

Skirt Bike Oradea 2019 – program si traseu

SkirtBike Oradea reprezintă comunitatea femeilor de toate vârstele care care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport, oferind o alternativă chic acestei activități în care au găsit un mod de exprimare și chiar un stil de viață. Oradea face parte din mişcarea naţională SkirtBike începând cu anul 2014, fiind cel de-al 13 oraş din ţară care s-a alăturat acestei iniţiative. Pe plan local, asociaţia parteneră este Rotaract Club Oradea în calitate de organizator principal.

Participarea la acest eveniment este gratuită iar organizatorii vor oferi fiecărei bicicliste un bilet la o tombolă ale cărei premii au fost oferite de către sponsorii evenimentului.

Data propusă: 1 septembrie 2019

Inscrierile incep la ora 16:00 parcarea Lotus Retail Park. Parada incepe la ora 17:00.

Traseul plimbării pe bicicletă:
TRASEU 2019 Locatie start : Lotus Retail Park – Sens giratoriu Bdul. Decebal cu Calea Aradului – Bdul Decebal – Str. Tudor Vladimirescu – Str. Principatelor Unite – Podul Centernarului – Str. Szigligeti Ede – Str. Ep. Roman Ciorogariu – Parcul Traian – Str. Andrei Saguna – Parcul Libertatii – Podul Intelectualilor – Piata 1 Decembrie – Cetatea Oradea Locatie finala

DespreSkirtBike:
SkirtBike reunește cea mai mare comunitate de bicicliste la nivel național promovând mersul pe bicicletă ca stil de viaţă sănătos, aratând că aceasta poate reprezenta un mijloc de transport alternativ fiind o expresie a frumuseții, eleganței și a libertății de mișcare. După ce a fost iniţiată în anul 2010 la Bucureşti, rând pe rând orașe precum Alba Iulia, Arad, Baia Mare, Botoșani, Brașov, Brăila, Cluj, Constanța, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galați, Hunedoara, Iași, Miercurea Ciuc, Oradea, Suceava, Târgu Mureș au devenit parte integrantă a acestei mișcări.

Editia de anul acesta isi propune sa atraga atentia asupra conditiei femeii, in contextul cazului dramatic al adolescentei Alexandra Macesanu. In semn de solidaritate, noi, organizatoarele Skirtbike propunem participantelor la parada de biciclete sa poarte bluze/tricouri de culoare alba, simbol al curajului si puritatii feminine dar si a sperantei ca astfel de situatii nu se vor mai intampla.

loading...