Simpozioane internationale la Facultatea de Protectia Mediului din Oradea
Educatie

Simpozioane internationale la Facultatea de Protectia Mediului din Oradea

Facultatea de Protecţia Mediului are deosebita onoare de a vă invita vineri, 04 noiembrie 2016, de la orele 11.00, la cele două Simpozioane Internaţionale Factori de Risc pentru Mediul Înconjurător şi Siguranţa Alimentară  (Risk Factors for Environment and Food Safety) şi  Resurse naturale şi dezvoltare durabilă (Natural Resources and Sustainable Development).

Simpozioanele sunt organizate de către Facultatea de Protecția Mediului în colaborare cu Academia Oamenilor de Știință din România (AOSR), universități din Ungaria (Debrecen (cel mai vechi partener) şi Szeged), Spania (Leon), Grecia (Salonic), Slovacia (Nitra), Universitatea ”Politehnica” Timișoara și Centrul de Cercetări pentru Agricultură și Protecția Mediului „Crișana”.

Simpozioanele vor avea loc la hotelul „Continental” din Oradea. Pentru prezentare în plenul simpozioanelor au fost selectate 6 lucrări științifice. Sub formă de poster vor fi prezentate 221 lucrări științifice în cadrul secțiunilor Agricultură, Horticultură, Zootehnie, Ingineria Mediului; Silvicultură, Știința și Tehnologia Alimentelor, Agroturism și Diverse.

Ne găsiți și pe Google News