Simona Halep s-a calificat in semifinalele Miami Open, dupa un meci spectaculos (VIDEO)
Sport

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Miami Open, dupa un meci spectaculos (VIDEO)

chilipirul-zilei.ro/
Simona Halep, a doua favorită a turneului de la Miami, s-a calificat spectaculos în semifinalele turneului WTA de la Miami (Florida/SUA), dotat cu premii totale de 9.035.428 dolari, după ce a trecut, miercuri, de chinezoaica Qiang Wang cu 6-4, 7-5.

Primul set a fost dominat de tenismena romana, care dupa un break si un rebreak a preluat conducerea cu scorul de 4-1, pastrand diferenta de 3 ghemuri pana la finalul primul act, castigat cu scorul de 6-3.

Setul al doilea a inceput la fel, insa de la scorul de 1-1, Halep vadit iritata de un mic conflict avut cu propriul antrenor, greseste extrem de mult, iar jucatarea chineza ajunge usor la 5-1. Acesta a fost momentul revenirii, moment din care Halep nu a mai pierdut nici un ghem, castigand 21 de mingi consecutive si 6 ghemuri si incheind setul al doilea cu 7-5.

Asadar, Simona Halep merge in semifinale, unde o va intalni pe Karolina Pliskova, care a trecut azi noapte de Vondrousova cu scorul de 6-3, 6-4.

decathlon.ro

Prin calificarea in semifinala, Simona Halep va urca, incepand de luni pe locul 2 WTA, iar in cazul in care se va califica in finala, va redeveni Numarul 1 mondial.