Si ABA Crisuri limiteaza accesul publicului in spatiile proprii
Stiri Oradea

Si ABA Crisuri limiteaza accesul publicului in spatiile proprii

În contextul acțiunilor excepționaloe întreprinse la nivel național și a măsurilor dispuse de autorități pentru prevenirea propagării virusului COVID-19, A.B.A Crișuri este obligată se efectueze demersuri specifice pentru limitarea accesului direct al publicului în spațiile comune, care pot genera aglomerație.

 În consecință, vă aducem la cunoștință următoarele măsuri dispuse:

  1. Înregistrarea și preluarea documentelor se va face la intrarea în unitate, accesul persoanelor din afara unității pentru acest demers fiind stric interzis;
  2. Pentru alte probleme de gospodărire a apelora accesul în unitate este limitat, publicul va respecta, încă de la intrarea în unitate, normele stricte de igienă și de deplasare;
  3. Pentru achitarea serviciilor de gopodărire a apelor se recomandă plata prin ordin de plată în conturile ABA Crișuri menționate în factură. Pentru cazurile excepționale casieria unității va fi deschisă publicului astfel:
    • Luni-Joi intervalul orar 08:11 și 13-16
    • Vineri în intervalul 08:11;
  1. Pentru perioada 13-31 martie 2020, ABA Crișuri a suspendat toate evenimentele de informare, proiectele civice, sociale și educaționale precum și stagiul de practică dedicat studenților. În funcție de evoluția situației naționale perioada se poate prelungi.
  2. Sunt suspendate audiențele cu publicul desfășurate la nivelul conducerii instituției.
  3. Comunicarea cu mass-media se va face electronic sau telefonic prin intermediul purtătorului de cuvânt.

Pentru publicul larg, se recomandă comunicarea fie prin email dispecerat@dac.rowater.ro, fie prin fax 0259/444237.