Sfârșit tragic pentru o septuagenară, găsită decedată într-un apartament din Oradea. O altă femeie a necesitat îngrijiri medicale.
Stiri Oradea

Sfârșit tragic pentru o septuagenară, găsită decedată într-un apartament din Oradea. O altă femeie a necesitat îngrijiri medicale.

Marți, 27 septembrie a.c., la ora 12.16, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oradea au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112, de la un orădean, că și-a găsit mătușa în stare de inconștiență, în apartamentul de pe Bulevardul Dacia din Oradea în care aceasta locuia, iar o altă femeie, cunoștință a acestora, a fost găsită decedată, în același apartament.

Apelantul susitnea ca se simte miros puternic de gaz.

Echipajele SMURD au acordat îngrijirile care se impuneau septuagenarei aflate în stare de inconștiență, transportând-o ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Oradea. Din nefericire, cealaltă victimă, în vârstă de 88 de ani, nu a mai putut fi salvată, medicul declarând decesul acesteia.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii de ordine publică și de investigații criminale bihoreni, alături de polițiștii Serviciului Criminalistic. Una dintre victime a fost identificată ca fiind o femeie de 88 de ani, din Oradea, aceasta fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar, din nefericire, pentru cea de-a doua victimă, o femeie de 79 de ani, din municipiul Sibiu, județul Sibiu, care se afla în vizită la aceasta, a fost declarat decesul la fața locului.
 
Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei.
 
În prezent, nu există suspiciuni ca femeile să fi fost victimele vreunei infracțiuni.
 
Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru stabilirea exactă a împrejurărilor și cauzelor producerii tragicului eveniment.

Pompierii militari au efectuat măsurători cu aparatura din dotare, detectând valori ridicate de monoxid de carbon, precum și prezența gazului (de butelie) în apartament (acesta din urmă în concentrație redusă, întrucât apelantul, după pătrunderea în locuință, a deschis ferestrele și a închis butelia). De asemenea, echipajele de pompieri au detectat prezența gazului și în casa scării și au procedat la ventilarea acesteia. Totodată, au fost verificate apartamentele situate la etajul superior și la cel inferior.

  Ştirile InfoOradea sunt şi pe Facebook sau pe Google News