Seminarii la Oradea: Arta de a fi fericit şi Terapia de cuplu
Diverse

Seminarii la Oradea: Arta de a fi fericit şi Terapia de cuplu

Mihaela Socol revine la Oradea, in perioada 19 – 21 mai 2018, cu noi subiecte de interes pentru toţi cei dornici de noutaţi! Şedinţe de VINDECARE RECONECTIVĂ şi de RECONECTARE

Vă propunem o noua abordare, din perspectiva spirituală a subiectelor propuse, care să vă ajute să vă intelegeţi mai bine şi, mai ales, vă oferim câteva instrumente şi “tehnici” de vindecare a relaţiilor voastre, atât a celor existente, cât şi a celor trecute.

  • Vrei să înţelegi cu adevărat fericirea?
  • Ai probleme în cuplu sau îţi cauţi jumătatea şi nu ştii cum ar trebui să arate o relaţie reuşită în doi?
  • Îţi este greu să te accepţi deplin aşa cum eşti?

Te invităm să descoperi răspunsuri la întrebările tale într-o nouă abordare, care te va ajuta să conştientizezi de unde vin problemele tale şi ce poţi face pentru a-ţi atinge obiectivele.

Acum ai ocazia să participi la un seminar inedit în Oradea, unde vei petrece timp de calitate şi de unde vei pleca cu mintea mai lucidă, sufletul împăcat şi cu soluţii concrete.

Asociaţia Appel România, sub egida CEDEX – Bucureşti (www.scoaladespiritualitate.ro), organizează un nou eveniment, adresat tuturor celor preocupaţi să îşi îmbunătăţească viaţa.

Evenimentul constă în 2 seminarii şi o mini-conferinţă:

  • Terapie pentru cuplu – sâmbătă, 19 mai, 10:00-15:00
  • Arta de a fi fericit – duminică, 20 mai, 10:00-15:00
  • Acceptarea de Sine (conferinţă) – luni, 21 mai, 19:00-20:30

Şedinţele de vindecare reconectivă pot fi realizate de mai multe ori, în schimb Reconectarea se realizează o singură data în viaţă, fiind o procedură inedită care conectează fiinţa cu sinele ei superior (pentru detalii click aici: www.reconectarea.com). 

PRETURI: 
– 150 lei/seminar sau 200 lei pentru ambele seminarii 
– 100 lei pentru studenţi (daca participă la cele doua seminarii, altfel este aceeaşi taxa de 150 lei/seminar)
– 30 lei/conferinţa, GRATUIT pentru studenţi şi elevi de peste 16 ani + persoane care participă la ambele seminarii 

Înscrieri şi informaţii pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/2222683754450166/ sau prin email la appel.romania.asociatie@gmail.com.